Aineistot seuraavaan jäsentiedotteeseen Essi Peuraniemelle p. 040 8205953 essi.h.peuraniemi@gmail.com

Kirkkonummen Taideyhdistys – Kyrkslätts Konstförening r.y.

TAIDEMÖKKI Pappilantie 1 b, 02400 Kirkkonummi

JÄSENTIEDOTE – MEDLEMSINFO

3/2020

Puheenjohtajan ajatuksia

Tarja Perkko

Taidem�kin kes� 17.7. � 23.8.2020
Perinteinen Taidem�kin Puoti laajenee Taidem�kin kes�ksi. Jos haluat osallistua myyntin�yttelyyn omilla tuotteillasi tai teoksillasi, ota yhteys Tarja Perkkoon p. 050-5444 649.

TULEVIA TAPAHTUMIA JA NÄYTTELYITÄ

Kun haluat osallistua näyttelyyn:

Päästä lapsen mieli ja taiteelliset vapautesi liikkeelle.

Tarkoitus on käyttää kierrätysmateriaaleja vapaasti ja vallattomasti. Voit Luoda installaatioita, aarrearkkuja, toteemeja, tunnelmaa ja mitä ikinä omaan lapsenmieleesi pilkahtaakaan. Voit käyttää teostesi tekemiseen, vaikka lautaa, nauloja, kangasta ja kaikkea kierrätysmateriaalia, tietenkin myös värejä ja perinteisiä taiteen tekemisen muotoja.

Tuo omat työsi Taidemökille viikonloppuna 22. - 23.8. klo 11-16.

Lisätietoja voit kysyä Tarja Perkolta p. 050-05444 649

Yhdistyksen jäsenet voivat tulla myymään omia kirpputoritavaroitaan Taidemökin pihalle Huussikirppiksen aukioloaikoina. Ota mukaan oma pöytä.

Taidemökin	puoti.
				Taidemökin puoti jatkaa viikonloppuisin aukioloaan laajentuen Taidemökin kesäksi 17.7.2020.Puoti.
				on avoinna lauantaisin ja sunnuntaisin klo 11-16. Siellä myydään jäsenten taidetta, taidekäsitöitä ja käsitöitä.
				Yhdistys ottaa myydyistä tuotteista 15% provision. Osallistuminen edellyttää	valvontavuorojen ottamista.

SYYSKOKOUS

Taideyhdistyksen sääntömääräinen syyskokous järjestetään sunnuntaina 15.11.2020 klo 16. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, valitaan uudet jäsenet erovuoroisten hallituksen jäsenten tilalle sekä puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja.

Syyskokous on jäsenille tarkoitettu yleiskokous, jossa on mahdollisuus vaikuttaa yhdistyksen toimintaan. Kokouksessa keskustellaan järjestettävistä kursseista, tapahtumista ja muusta toiminnasta.

Taidemökki Pappilantie 1 b, Kirkkonummi.

Tervetuloa!

MENOVINKIT

Näyttelyt Taidemökin huoneissa

Yhdistyksen jäsenillä on mahdollisuus järjestää näyttelyitä taidemökillä.

Asiasta voi tiedustella Tarja Perkolta. p. 050 544 4649 tperkko@gmail.com

Tilavaraukset voi sopia Katri Hiir-Salakan kanssa. p. 040 580 4026 katri.hiirsalakka@gmail.com

OSOITTEENMUUTOS

Muista ilmoittaa, jos osoitteesi tai sähköpostiosoitteesi muuttuu. Kiitos.

ILMOITUKSET JÄSENTIEDOTTEESEEN

Julkaisemme mielellämme jäsenten näyttelymainoksia, kirjoituksia, kuvia tms.

MUU TIEDOTTAMINEN

Yhdistys tiedottaa myös sähköpostitse ja facebookin kautta. Käy tykkäämässä FB-sivulla.

Essi Peuraniemi p.040 8205953 essi.h.peuraniemi@gmail.com

www.kirkkonummentaideyhdistys.fi